Back to top

Reporting bugs or suspected bugs

163 envíos / 0 nuevos
Último envío
WS Member Imagen de WS Member
"Currently not available" changes itself

Hello, I have issues with the settings of "currently not available".

 

Since the past few weeks I've received request for hosting, wich I cant host because I'm not available. Everytime I've been going back to settings, changed my status to "not available" and 1 or 2 hours later I receive an email, that I'm back to "currently available". Everytime. How can I change that?

I have already posted a text in my description stating that I'm not available and the button is broken

thank you

WS Member Imagen de WS Member
Hi Daniel, please use the

Hi Daniel, please use the contact us form on our website to open a help desk ticket on this matter and we'll see what we can do.

WS Member Imagen de WS Member
Email responses not posting to website

I usually respond to WS requests by email which then posts to messages and notifies the requester. My replies have failed to post to messages in the last couple of weeks. I can work around it by posting directly on the website but it's annoying. Is this a known problem with a fix on the way?

Unregistered Imagen de anon_user
Known problem

As the message says:
"You can also reply to this message, but your answer may get delayed by the email servers."

WS Member Imagen de WS Member
Webmaster needed

Delayed doesn't mean lost, there should be a log somewhere to check which messages where not distributed by the mail server of Warmshowers. That's the way all CMS work.
Is there a webmaster or we make our donations just to raffle a bicycle?

Lost in Guatemala ;-)

WS Member Imagen de WS Member
Webmaster needed

Delayed doesn't mean lost, there should be a log somewhere to check which messages where not distributed by the mail server of Warmshowers. That's the way all CMS work. Is there a webmaster or we make our donations just to raffle a bicycle? Lost in Guatemala ;-)

WS Member Imagen de WS Member
Webmaster needed

Delayed doesn't mean lost, there should be a log somewhere to check which messages where not distributed by the mail server of Warmshowers. That's the way all CMS work. Is there a webmaster or we make our donations just to raffle a bicycle? Lost in Guatemala ;-)

WS Member Imagen de WS Member
Here the same experience with

We heard from people with the same experience with messages not send lately. We know not to reply directly to the emails because of teh problems. the people we had contact with did not know this. So they didn't understand why their messages were not send. And we figure lots of others don't. There were a lot of of people stating the last half year about hosts not replying. This doesn't help surely. We really thought this bug was already fixed but as it seems it isn't yet. Will it be fixed and when? 

Unregistered Imagen de anon_user
Probably a new bug

This is probably a new bug. Something different that stops the system from handling incoming mail and forwarding the message.

There are so many bugs in this system. For example, when I press "Save" I expect to get error messages. The system does not stop duplicate postings. And does not allow one to delete one's own duplicate messages.

I wrote something scathing about the decision to leave this to an outside contractor. In-house volunteers would try to fix such bugs. But now first the Board needs to take a decision and then the contractor is charging by the hour. 

But then I pressed the wrong button, that terrible "Donate" button that is everywhere, and lost the first version.

WS Member Imagen de WS Member
Issues regarding sending and receiving emails

Thanks for the posts - if you have a specific issue where your email is not being received - first check your spam filters and review the options in our FAQ's to ensure there are not issues with your email server.  We have researched several of these issues in the last few weeks and found the problem to be on the email provider side.  

If this stil does not solve the issue - please use the contact us form to open a help desk ticket and we will look into it.  

WS Member Imagen de WS Member
Same from Belgium. E-mail

Same from Belgium. E-mail replies sent directly from my MacBook (OS 10.14.6 and Mail Client 12.4) never reach warmshowers.org, I cannot even see them on the web site... I have to log into the system ro reply to people.

Hope this can be fixed quickly :-)

Luc

WS Member Imagen de WS Member
Mail sent from Gmail/Android

Same for me. The outcoming mail is  in not present on the web, and in my  is noGmail clientt in the spam folder that anyway sounds strange not to be forwarded. The address wsl@warmshowers.org is also included in my contacts as required by Gmail for non spam addresses.

I will try to forward this message to the IT guy 

Páginas

Tema cerrado