Back to top

my profile shows OTHER member's location

Warmshowers Forums Disabled

Dear Warmshowers Community, we know this is a time of concern for everyone around the globe due to the COVID-19 pandemic.  In an effort to streamline communication and better address the current needs of our community in a timely manner, we are temporarily disabling the forums and directing everyone to the Warmshowers Facebook Group. This will allow the Warmshowers Community a centralized place for comments, questions, and concerns related to touring and hosting. As always, we ask that you follow our community guidelines when posting.

Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/Warmshowers.org/

Please note: For technical questions see our FAQ's to address your question or use the Contact Us form for technical support ONLY.  We will not be providing any information on travel or hosting requests through the Contact Us form.

7 envíos / 0 nuevos
Último envío
WS Member Imagen de WS Member
my profile shows OTHER member's location

Looking at my profile today, I see my "location" pane shows another member's details, map etc in another country...
also : is this my correct URL : http://www.warmshowers.org/user .... I thought there would be a number at the end of the URL ...
---------

well, that glitch didn't last long, map all back to normal now...but still no "user #" in my URL....

WS Member Imagen de @wsadmin@
Several ways to see the same profile page

There are several ways to see the same profile page.

A member can see their own page (when logged in) at http://www.warmshowers.org/user

Your full URL as others see it is http://www.warmshowers.org/users/bicyclefish, but it can also be reached using your user ID, by going to http://www.warmshowers.org/user/212

WS Member Imagen de WS Member
My Profile map shows me in CR...

I guess that's Costa rica ....I have a screen shot this time , if that helps.

WS Member Imagen de @wsadmin@
Sure, I'd like to have the

Sure, I'd like to have the screenshot. You can edit the original posting here and add it, or email it to me.

WS Member Imagen de WS Member
well, I have edited the OP to

well, I have edited the OP to show the S/S showing me in Costa rica ( I wish...) ... I have now had TWO different Locations, apart from my genuine one ....no apparent pattern ...

err ... I see I can Add Photo in Edit mode..how do i do that in Original mode..?? ( does't seem to be an add Photo Button..)

WS Member Imagen de @wsadmin@
That helps me a lot, THANKS.

That helps me a lot, THANKS. I opened an issue to investigate this, https://github.com/rfay/Warmshowers.org/issues/242

I'm not sure when we'll be able to fix it, but thanks to your screen capture, we'll at least be able to really understand what it is.

Thanks,
-Randy

WS Member Imagen de @wsadmin@
I think this may be fixed,

I think this may be fixed, but will appreciate you continuing to watch for it.

There are ways to land on http://www.warmshowers.org/user - but that block was being cached for that page. It should have been cached separately for users landing on that page.

Thanks for the help looking for this.

I think it's possible that the "Marked responsive/unresponsive" will have been the same issue (and I think you complained about that). I see that you have only a responsive marker now, but when you took the snapshot there were two unresponsive marks. That would be the same thing. I think I've fixed that as well.